fbpx

Contacts

92 Bowery St., New York, NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

Σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου​

Η Εταιρεία διοικείται από πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από επαγγελματίες με επαγγελματική εμπειρία κλάδων όπως των τροφίμων, της τραπεζικής, της νομικής και των οικονομικών. Το Δ.Σ. αποτελείται από 2 εκτελεστικά μέλη και 3 ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη.

Βασική υποχρέωση και καθήκον των μελών του ΔΣ είναι η ενίσχυση της αξίας της Εταιρείας, η προάσπιση του εταιρικού συμφέροντος και η εφαρμογή του Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης

Μέλη

Κακογιάννης Ηλίας – Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος / Εκτελεστικό μέλος

Ο κ. Ηλίας Κακογιάννης από τα τέλη του έτους 1998, ανέλαβε τη διαχείριση της οικογενειακής επιχείρησης στο Σολομό Κορινθίας, με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών ταβέρνας. Το 2001, επέκτεινε το αντικείμενο της εν λόγω επιχείρησης, παρέχοντας υπηρεσίες σίτισης σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Το 2004, ίδρυσε την εταιρεία Korinthian Palace A.E., στην οποία λειτούργησε για πρώτη φορά ένας πολυχώρος με δύο αίθουσες και εξωτερικό χώρο, προκειμένου να διοργανώνει εκδηλώσεις σε πιο εύπορο κοινό. Το 2007, ιδρύει τη εταιρεία με τη σημερινή επωνυμία Korinthian Foods Α.Ε., με μοναδικό μέτοχο τον ίδιο, η οποία από το 2012 αποκόπτεται από κάθε δραστηριότητα διοργάνωσης εκδηλώσεων, διαχείριση ταβέρνας-μπαρ και δραστηριότητα της Korinthian Foods γίνεται η παροχή υπηρεσιών σίτισης στο Δημόσιο, φορείς του Δημοσίου τομέα και ΝΠΔΔ, αρχικά στην Κορινθία και στη συνέχεια σε όλη την Ελλάδα και η εμπορία τροφίμων και λοιπών προϊόντων νοικοκυριού

Σαρανταυγά Αγγελική – Αντιπρόεδρος / Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Η κα Σαρανταυγά Αγγελική είναι απόφοιτος Νομικής Σχολής και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Δημοσίου Δικαίου από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με εμβάθυνση και εξειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο του δημοσίου δικαίου γενικά και ειδικότερα στο πεδίο των δημοσίων συμβάσεων, του φορολογικού δικαίου, του πολεοδομικού δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο της νομικής και μιλάει αγγλικά και γερμανικά.

Δούρος Αθανάσιος / Εκτελεστικό μέλος 

Ο Αθανάσιος Ι. Δούρος είναι κάτοχος Bachelor σε Business and Management  από το London Met University και Master of Business Administration (MBA) από το Kingston University. Έχει επίσης πτυχίο Αναλυτή Συστημάτων Πληροφορικής.  Εργάστηκε, επί τριάντα περίπου έτη, ως τραπεζικός. Έγινε διευθυντής τράπεζας σε ηλικία 33 ετών και στην καριέρα του θήτευσε ως Γενικός Διευθυντής, Διευθύνων Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. μη συστημικών τραπεζών. Επί σειρά ετών υπήρξε εισηγητής εκπαιδευτικών σεμιναρίων χρηματοοικονομικής και τραπεζικής στην PwC Academy της PricewaterhouseCoopers. Είναι συγγραφέας των βιβλίων: “Η τραπεζική στην πράξη” (2007) και “Η εγκυκλοπαίδεια των τραπεζικών εργασιών” (2003). Παράλληλα με την τραπεζική του καριέρα έχει εργαστεί και ως προγραμματιστής και αναλυτής συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ίδρυσε το 1992 (σε ηλικία 25 ετών) εταιρεία κατασκευής λογισμικού (software house) στην Κόρινθο. Επίσης, είναι ιδρυτής της BearWare (2021), εταιρείας ανάπτυξης λογισμικού στην Κόρινθο που παρέχει καινοτόμες λύσεις πληροφορικής για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Δικαιούλιας Κωνσταντίνος / Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος                   

Ο κ. Δικαιούλιας Κωνσταντίνος είναι κάτοχος προπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ και μεταπτυχιακού διπλώματος στα χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο Bowie State. Έχει εργαστεί ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων και το 2003 συν-ίδρυσε τη συμβουλευτική εταιρεία KD Business Development Consultants. Επιπλέον, το 2013, συν-ίδρυσε την ελεγκτική εταιρεία KSI Greece International. Τέλος, είναι εταίρος στη λογιστική εταιρεία FK Consulting Services Α.Ε.

Καλλάς Γεώργιος / Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος     

Ο κ. Καλλάς Γεώργιος διαθέτη 35ετή εμπειρία στον τραπεζικό τομέα, έχοντας εργαστεί σε θέσεις ευθύνης. Στην αρχή της καριέρας του, εργάστηκε για 5 έτη στον όμιλο της Motor Oil, στη θέση του υπευθύνου παραγωγής στο τμήμα κλασματικής απόσταξης. Την περίοδο 2000-2007, διετέλεσε Προϊστάμενος Χορηγήσεων στην Αγροτική Τράπεζα. Την περίοδο 2008-2016, διετέλεσε Διευθυντής Καταστήματος στην Αγροτική Τράπεζα – Τράπεζα Πειραιώς. Τα καταστήματα που διηύθυνε διέθεταν τμήματα καταθέσεων, χορηγήσεων ιδιωτών και χορηγήσεων επιχειρήσεων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο