fbpx

Contacts

92 Bowery St., New York, NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

Ορόσημα & Πρόοδος

Από το 2004 μέχρι σήμερα

image
image
image

Στην Korinthian Foods, το όραμά μας είναι να είμαστε δίπλα στον άνθρωπο, συμβάλλοντας στη θρέψη και στην ευημερία του. Από τη συνεργασία με δήμους και περιφέρειες στο πλαίσιο των προγραμμάτων ΤΕΒΑ, όπου προσφέρουμε ποιοτικά τρόφιμα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, μέχρι την παροχή ποιοτικών εδεσμάτων στα νοσοκομεία και τα πανεπιστήμια, αποστολή μας είναι να προσφέρουμε γευστικές και υγιεινές διατροφικές λύσεις σε κάθε περίσταση. Με έναν ισχυρό στόλο φορτηγών και σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης, εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη διανομή και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας. Προσφέροντας διατροφικές λύσεις και προμήθειες αγαθών που ενισχύουν την κοινωνική ευημερία, συμβάλλουμε στην ανάπτυξη κοινοτήτων που θρέφονται και ανθίζουν.

2004

Ίδρυση της Εταιρείας

Η Korinthian Foods ιδρύθηκε με το όραμα να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες outside catering στο χώρο του πελάτη, στοχεύοντας σε ένα κοινό με υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις.

2010

Εκκίνηση έργων μαζικής σίτισης

Η Korinthian Foods αναλαμβάνει σημαντικά έργα σίτισης σε δομές προσφύγων και μεταναστών, αποδεικνύοντας την ετοιμότητά της να ανταποκριθεί σε αυξημένες και πολύπλοκες ανάγκες.

2011

Διασφάλιση ποιότητας

Η εταιρεία αποκτά τα πρώτα πιστοποιητικά διασφάλισης ποιότητας ISO, ενισχύοντας το επίπεδο των υπηρεσιών της.

2012

Επέκταση στη μαζική σίτιση

Ανάληψη απαιτητικών έργων σίτισης σε δομές προσφύγων και μεταναστών ως απόρροια του πολέμου στη Συρία και των συρράξεων στην ευρύτερη περιοχή της μέσης Ανατολής και του Μαγκρέμπ.

2014

Επέκταση στην εμπορία τροφίμων

Η εταιρεία διακρίνει και αξιοποιεί μια σημαντική ευκαιρία στην αγορά, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της στην προμήθεια τροφίμων και ειδών νοικοκυριού σε δήμους και περιφέρειες.

2015

Αναβάθμιση τεχνολογίας

Εγκατάσταση προηγμένου μηχανογραφικού ERP συστήματος για την ολοκληρωμένη και άμεση διαχείριση επιχειρηματικών διαδικασιιών.

2016

Σίτιση Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Η εταιρεία αναλαμβάνει τη σίτιση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και αυξάνει την παροχή γευμάτων στην περίοδο της πανδημίας Covid-19. Ξεκινά επίσης τη μαζική σίτιση απόρων μέσω διαγωνισμών δημοσίων φορέων.

2017

Νέα γραφεία και εταιρική μεταμόρφωση

Εγκαίνια των νέων γραφείων με σύγχρονες υποδομές και μετατροπή σε Μονοπρόσωπη Α.Ε. Επίσης, έναρξη έργων ΤΕΒΑ για διανομή τροφίμων και ειδών νοικοκυριού σε ωφελούμενους.

2018

Ενίσχυση οργανωτικής δομής

Η επιχείρηση φτάνει τους 100 εργαζομένους και ενισχύει την οργανωτική της δομή, με εξειδικευμένα τμήματα διαγωνισμών και προμηθειών.

2019

Έργο στο Νοσοκομείο Ρόδου

Ανάληψη της καθημερινής σίτισης στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, προσφέροντας εξειδικευμένες διατροφικές λύσεις.

 

2020

Κορυφαία πανελλαδική διάκριση

Η Korinthian Foods καταλαμβάνει την 1η θέση στις εταιρείες Catering στην Ελλάδα και την 4η πανελλαδικά στον κλάδο HORECA.

2021

Εδραίωση ηγετικής θέσης

Η επιχείρηση εδραιώνει τη θέση της ως σημαντικός προμηθευτής τόσο στη διανομή μερίδων έτοιμου φαγητού όσο και στη διανομή τροφίμων και ειδών νοικοκυριού σε ωφελούμενους προγραμμάτων των δήμων και περιφερειών.

2022

Νέες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διανομής

Η επιχείρηση, πέραν του κέντρου αποθήκευσης που ήδη λειτουργεί στην Τρίπολη, νοικιάζει και ξεκινά να λειτουργεί και άλλα μεγάλα κέντρα αποθήκευσης και διανομής τροφίμων σε στρατηγικά σημεία της χώρας, ώστε να μειώνει το κόστος και τον χρόνο διανομής στα έργα που έχει αναλάβει. Η συνολική τους επιφάνεια αγγίζει τα 5.600 τ.μ. και βρίσκονται σε Τρίπολη, Πάτρα, Κρήτη.

testimonials

What Our [Clients] Say

Λάβετε Νέα Μας

Εγγραφείτε στη λίστα επικοινωνίας μας

Our trending blog

Read Our [Latest] News

Μετάβαση στο περιεχόμενο